Ik sponsor

Bedankt voor jullie warme financiële steun! Wij hadden ons geen mooiere eerste editie van Gifts for Life kunnen inbeelden. De actie overtreft onze verwachtingen ruimschoots. Wij genieten nog na…

Heb jij zin om onze creatieve uren aan te moedigen door te sponsoren? Dat vinden wij super!

Uiteraard bepaal je zelf de grootte van je donatie. Jouw bijdrage geeft FEESTVARKEN vzw de mogelijkheid om meer kinderen een fijne verjaardag te bezorgen.

Hierbij is handig om weten dat één verjaardagspakket 40 euro kost. In dat pakket zit een cadeautje voor de jarige, een traktatie voor in de klas en de nodige attributen om thuis een feestje te organiseren.
Het pakket is als volgt opgebouwd:

  • €25 cadeau
  • €10 traktatie om uit te delen in de klas
  • €5 benodigdheden om thuis een feestje te organiseren

Je mag jouw bijdrage storten op het rekeningnummer BE52 8440 2436 4609.
Gifts for Life verzamelt alle donaties op dit rekeningnummer. Wij storten na afloop van onze actie alle giften integraal door aan FEESTVARKEN vzw. Dat doen we via de website van Music for Life waar onze actie ook geregistreerd staat.

Wens je al deze info meteen ook in je mailbox te ontvangen, vul dan hieronder je gegevens in. We bezorgen je een email met alle info om een betaling te kunnen uitvoeren. Na afloop van de actie houden we je eveneens op de hoogte van de totale opbrengst.