Gulle Gevers

Deze handelaars zetten hun schouders mee onder ons project. Dankzij hen werd het feest op 27 november meer dan geslaagd. Elke van deze gulle gevers zorgde er op zijn of haar manier voor dat de eerste editie van onze naaimarathon een succes werd. Hoe deden ze dat? Door het doneren van allerhande materiaal om de kronen en vlaggenlijnen te maken. Of door het aanvullen van de 2 mooie pretpakketten die op het einde van de naaimarathon werden verloot.

Een welgemeende DANKJEWEL aan jullie allemaal!

de stoffenkamer

De Stoffenkamer

Helena is de jonge onderneemster achter De Stoffenkamer. Je bent welkom in haar bakstenen winkel in Gent voor advies of het volgen van een workshop. Daarnaast vind je ook online een groot aanbod van de stoffen en fournituren terug.

allotte

Allotte

Allotte verzamelt allerlei kwalitatieve “stof en stuff” die Liesbeth met veel enthousiasme voor je uitzoekt. Neem zeker eens een kijkje in haar online winkel!

k-bas

K-BAS

K-bas is dé webshop die alle tassenfournituren groepeert. Mieke selecteert haar aanbod met een groot respect voor eerlijke, duurzame en kwalitatieve materialen.

 modecoupon-logo

Modecoupon

Bij Modecoupon in Sint-Niklaas kan je zowel terecht voor raamdecoratie als voor leuke modestoffen. Ook online vind je een groot deel van hun collectie terug.

studio-lala-logo

Studio Lala

Dankzij Ine van Studio Lala krijgen al jouw feestjes en events een WOW factor. De artikelen in haar feestelijke webshop zorgen voor een oohhh bij elke lala. Op haar blog vind je leuke D.I.Y. projecten en gratis feestprints. Ook voor advies op maat ben je hier aan het juiste adres.

pieke-wieke-logo

Pieke Wieke

Een ruime collectie van mooie stoffen, bijpassende fournituren en gezellige workshops, daar zorgt Lieve van Pieke Wieke voor. Je vindt het volledige gamma in de webshop terug. In de winkel in Ekeren ben je steeds welkom na afspraak; ook in het weekend of op een avond.

made-by-e-l-l-e-n

Made by e l l e n

Ellen verkoopt in haar shop in Wilrijk schitterende juweeltjes, maar ook kleurrijke cadeautjes en mooie tassen. Voor gepersonaliseerde oorbellen, ringen en armbanden ben je bij haar eveneens aan het juiste adres. Naast alle info op de Facebookpagina, vind je het volledige gamma op de website terug.

straight-grain

Straight Grain

An is de patroonontwerpster achter Straight Grain. Ze ontwerpt prachtige kledingstuks voor meisjes; je vindt alle patronen in haar online shop terug. Daarnaast zijn er ook heel wat mooie gratis tutorials beschikbaar die je aan je eigen creaties kan toevoegen. Tot slot kan je op haar blog ook heel wat inspiratie opdoen.

logo-lola

from Lola with love

Lola’s vrolijke en trendy collecties tafellakens en creatieve kleeffolies geven kleur aan je wereld. Zowel binnen- als buitenshuis fleuren ze je huis op. Wees origineel en probeer gewaagde combinaties uit. Zo kan je je interieur zonder moeite afstemmen op elke gelegenheid. Ze zijn ook eenvoudig te verknippen en gemakkelijk te gebruiken in creatieve (naai)projecten. Concrete tips vind je op de Lola blog.

38

@38, workshops en meer…

Barbara organiseert via @38, workshops en meer… naaiworkshops in Mortsel. Het aanbod is erg divers: van basis tot concrete projecten, voor beginners en gevorderden. Maar je bent er steevast aan het goede adres voor een gezellige avond in een huiselijke sfeer. Neem zeker eens een kijkje in de workshopkalender op de website!

bobby-sewing-blue

Bobby Sewing

Joanna van Bobby Sewing zoekt stoffen en fournituren uit waar ze zelf zot van is. Stoffen voor beginnende en ervaren naaisters, voor jongens en meisjes, voor jong en ietske ouder, er is voor ieder wat wils. Op regelmatige basis worden ook workshops georganiseerd in de winkel in Mortsel.

stoffenmie-groot

Stoffenmie

Bij Stoffenmie kan je terecht voor hele leuke stoffen en fournituren. Je vindt alle producten online, maar je kan ook in de winkel in Nijlen terecht. Stephanie, de drijvende kracht achter Stoffenmie, zorgt echter ook voor leuke workshops én mooie zelf ontworpen patronen zoals de Kubb tas en de Blueberry Bag.

lanalotta-jpg

Lana Lotta

LanaLotta is de webwinkel waar de drie zussen Heleen, Veerle en Karen jou kleurrijke stoffen en fournituren aanbieden. In de winkel in Leuven vindt je het volledige aanbod terug. Je kan er terecht voor advies op maat en er vinden ook tal van leuke workshops plaats.

stoffe-koffe-jpg

Stoffe & Koffe

Stoffe & Koffe is een nieuw concept in Schoten waarbij het plezier van koffie drinken gecombineerd wordt met een stoffenwinkel. Terwijl je heerlijk van je koffie nipt, kan je ondertussen door heel wat magazines uit de bib bladeren, het assortiment stoffen ontdekken en in alle rust nadenken over welke stof en patroon je wilt gebruiken om die hippe jurk of coole jas te maken.

miss-daisy

Miss Daisy

Miss Daisy verzamelt een conceptstore, een naaicafé, een stoffenwinkel en een workshopruimte onder één dak. Je kan er ook terecht om rustig inspiratie op te doen met een tasje koffie of thee.

lickmybutton

LickMyButton.com

Ga voor de leukste buttons in allerlei maten en uitvoeringen zeker eens kijken op LickMyButton.com. Je kan de buttons zelf maken, of het werk uitbesteden aan Ruben en Fré. Ook het huren of aankopen van een buttonmachine behoort tot de mogelijkheden. Alle info vind je op de website!

madeline

Madeline de Stoffenmadam

Nancy, An en Shanna verwelkomen je in de ongelooflijk leuke stoffenwinkel Madeline de Stoffenmadam. Mooie stoffen zijn een passie, ééntje die de stoffenmadammen graag met hun klanten delen: live in de winkel in Lier, via de webshop of op een gezellig workshop. Spring zeker even binnen als je in de buurt bent!